Despre inceputuri

Bine ati venit pe site-ul nostru. Ne bucuram ca sunteti curiosi sa cititi cateva randuri despre ce inseamna Cofetaria Maria si Cofetaria Constance.

Suntem mama (Maria) si fiica (Constanta), iar povestea noastra incepe in anul 1970 pe cand mama si-a inceput activitatea in laboratorul cofetariei Scala. Pe atunci prajiturile se faceau cu ingrediente clasice – oua, cacao, lapte, nuci, unt, frisca naturala. Mama a pastrat retetele din acele vremuri si impreuna le respectam intocmai, fara nici un compromis la ingredinte, calitate sau aspect. Asta face ca de fiecare data cand un nou client ne trece pragul, el sa ramana client fidel, pentru ca gustul prajiturilor pe care le facem in laboratoarele noastre nu se uita usor.

Mama a deschis prima ei cofetarie – Cofetaria Maria – in 1992 in zona Aviatiei, langa parc. In weekend cofetaria este plina ochi, iar de sarbatori lumea lanseaza comenzi chiar si cu cateva saptamani inainte. Apoi a urmat Cofetaria Constance din Doamna Ghica, in 1999, si la scurt timp Cofetaria Constance din Banu Manta.

Peste 150 de tipuri de produse

Am ajuns sa facem in laboratoarele noastre peste 150 de tipuri de produse, dar nu putem spune care sunt cele mai indragite, pentru ca la finalul unei zile nu mai ramane aproape nimic in vitrine. Asta ne poate duce cu gandul la faptul ca tot ceea ce facem aici este foarte apreciat de catre clienti.

Va invitam cu drag sa nu ne credeti pe cuvant, ci sa incercati produsele pe care le facem noi!