Despre inceputuri
Suntem mama (Maria) si fiica (Constanta), iar povestea noastra incepe in anul 1970 pe cand mama si-a inceput activitatea in laboratorul cofetariei Scala. Pe atunci prajiturile se faceau cu ingrediente clasice – oua, cacao, lapte, nuci, unt, frisca naturala. Mama a pastrat retetele din acele vremuri si impreuna le respectam intocmai, fara nici un compromis la ingredinte, calitate sau aspect. Asta face ca de fiecare data cand un nou client ne trece pragul, el sa ramana client fidel, pentru ca gustul prajiturilor pe care le facem in laboratoarele noastre nu se uita usor.
Mama a deschis prima ei cofetarie – Cofetaria Maria – in 1992 in zona Aviatiei, langa parc. In weekend cofetaria este plina ochi, iar de sarbatori lumea lanseaza comenzi chiar si cu cateva saptamani inainte. Apoi a urmat Cofetaria Constance din Doamna Ghica, in 1999, si la scurt timp Cofetaria Constance din Banu Manta.
Peste 150 de tipuri de produse
Va invitam cu drag sa nu ne credeti pe cuvant, ci sa incercati produsele pe care le facem noi!